Защо да изберете Нас

Набиране и подбор

Нашата програма за набиране и подбор на персонал Ви позволява да увеличите ефективността си при тези процеси.

Нуждаем се само от профила изисквания за позицията, която желаете да запълните.

След което, ние ще наберем кандидати, отговарящи на тези изисквания (от нашата база данни и чрез обяви в интернет пространството), ще отсеем кандидатите, ще проведем полуструктурирани интервюта, и ще тестваме способностите им.

Ще Ви представим кратък списък на „издържалите”, ще организираме и ще присъстваме на финалните интервюта, ще бъдем до Вас, за да Ви помогнем да вземете обективно решение.

Ще имате удоволствието да работите с единствената HR Агенция в България, която дава обратна връзка на всички кандидатствали за всеки един етап от процеса на подбор.

Ще Ви спестим ценно време, за да може Вие да се съсредоточите върху основния си бизнес.

Вие просто трябва да вземете финалното решение относно това, кой от подходящите кандидати желаете да назначите. Имате гаранция, че в случаи на грешно назначаване (кандидатът напусне или не си изпълнява задълженията), кандидатът ще бъде заменен от нас.

В случай, че желаeте да пресметнете колко време и пари ще спестите, като използвате нашите услуги, може да посетите тази изключително информативна статия The Cost Of Hiring Mistakes.Общи условия на работа

Дефиниции на понятията
Зареждане....