Защо да изберете Нас

Headhunting

Headhunting е скъпо струваща услуга и се препоръчва за мениджърски позиции. Когато е съобразена с Вашите нужди и със състоянието на пазара, отговаря напълно на всички изисквания, които имате. Въпреки факта, че всеки headhunting за нас е процес от 9 стъпки, нашата услуга е специално форматирана според Вашите изисквания и води до блестящи резултати. Имаме контактите и възможността да определяме точно тези хора, които ще станат сърцето на Вашата компания - когато и където се нуждаете от тях.

Установяваме контакт с подходящите кандидати, като се свързваме с тях по телефона или се срещаме лично, като това, разбира се, е строго конфиденциално. След първоначалния контакт уговаряме интервю с подходящите кандидати с цел да предоставим най-добрите пред клиента. Едва на този етап тези избрани от нас кандидати разбират кой е клиентът и какви са пълните изисквания. Нашите мениджъри по проекти познават в детайли специфичностите на всеки бизнес, за който работим и повечето ключови мениджъри, които търсят нови възможности. Нашата ангажираност не спира при наемането на служителя. Ние продължаваме да Ви помагаме да запазите най-ценните си кадри заедно със тези, които са назначени от нас. Все пак кой би могъл да ви помогне да задържите служителите си, ако не Агенция за подбор, която знае всички причини, поради които служителите напускат?

Уважаваме и спазваме най-високи професионални стандарти, както е според нашия Кодекс за Бизнес Етика. Лесно е да си свършим работата, когато професионализма е на наша страна. Свържете се с нас.

Ще ви осигурим помощ и безпристрастен съвет, за да постигнете всички цели, които сте си поставили за дадена позиция, или за да намерте най-добрата за вас работа.

Зареждане....